קפטן בלוג בורגר

ברוכים הבאים לבלוג בורגר של הקפטן. כל מי שמבקר אותנו כאן כנראה מאוד אוהב המבורגר.
בבלוג שלנו נעלה, סיפורים כתבות וכל מיני דברים מעניינים שידעתם או לא ידעתם על המבורגר. ומסעדות המבורגר
נספר לכם על דברים חדשים ומעניינים שקורים ברשת, מבצעים הטבות ודילים למיניהם וכמובן, שינויים מרעננים בתפריט ההמבורגרים הנפלא שלנו.
מי שמאוד אוהב לאכול קציצה בלחמניה עם חסה, עגבניה, בצל , מלפפון חמוץ ורוטב מעולה ימצא עניין רב בבלוג, אנחנו נדאג לפנק בכתבות ומידע שעוד לא שמעתם בענייני המבורגר. הסטוריה, מתכונים, דרכי צלייה, מתכונים לצ'יפס ותוספות, רטבים ועוד.

רשת מסעדות המבורגר – מי אנחנו קפטן בורגר

אם כל דיבורי ההמבורגר האלו עשו אתכם רעבים, אל תהססו להקליק כאן לתפריט המשלוחים ואנחנו כבר נדאג להביא עד אליכם את ההמבורגר המושלם עבורכם, אנו עושים משלוחים בפריסה ארצית מאוד רחבה. ונשמח לפנק אתכם במשלוח עד הבית.
קפטן בורגר היא רשת מסעדות המבורגר ישראלית אשר מכינה המבורגרים טעימים זמינים ונוחים לכל כיס. אלו קציצות מז'אנר ה"סמאש בורגר". קציצה בעלת משקל לא כבד מדי הנמעכת על הפלאנצ'ה ויוצאת אליכם עסיסית וטעימה עמוסה במיצים מבפנים אך גם קריספית וקלילה מבחוץ, ומוגשת בתוך לחמניה טריה ורכה עם חסה, עגבניה, בצל ומלפפון חמוץ יחד עם רוטב הבית המיוחד שלנו. מסעדות הקפטן פזורות רחבי הארץ וכיום הקפטן שהחל דרכו בירושלים נמצא גם בתל אביב בשלושה סניפים שונים כאשר אחד מהם כשר, כמו כן במודיעין, בחיפה, אילת, עפולה, חדרה, קריית אונו, קדימה וגבעתיים

סמאש בורגר? מה זה?

מבקרי ההמבורגריות המכורים שעוד לא היו אצלינו בוודאי ישמחו לדעת שישנה רשת חדשה בה עוד לא ביקרתם. רשת מסעדות המבורגר של הקפטן היא רשת המבורגר בשיטת הסמאש SMASH BURGER. שיטת הכנה אשר דוגלת בהמבורגרים דקים ונוחים להיכנס ללחמניה שתוכל להיכנס לפה של אדם נורמאלי בביס רגיל. הסמאש בורגר הוא בעצם קציצת בשר הנמעכת על הפלאנצ'ה הרותכת ויוצרת המבורגר פריך ודק. וכמובן שהשיטה לא מזניחה את אוהבי המשקלים עם הלסתות הספורטיביות. אלו יוכלו להוסיף קציצות ולהכפיל לשלש ולרבע את לחמנייתם בקציצות נוספות. כך שמה שהקפטן מציע הוא המבורגר טרי, בלחמניה רכה וטריה לכל פה. עם זאת קליל וזמין בלי הרבה דרמה ופירוטכניקה.

צ'יפס של מסעדות המבורגר – אז זהו ש…

הקפטן מביא בשורה חדשה ועמה סטנדרט אמריקאי חדש בעניין הצ'יפס וטבעות הבצל. לא עוד טבעות קפואות עם עיסת בצל מעוכה בפנים אשר מאבדים מפריכותם אחרי מס דקות, גם לא עוד צ'יפסים דקים וארוכים משקית קפואה שכבר בכחו מתי הם היו תפוחי אדמה. במסעדות ההמבורגר של הקפטן תוכלו לקבל צ'יפס ביתי אמיתי שהגיע אל הסניפים בצורה של תפוח אדמה אמיתי ישירות מהחקלאי. התפוד נקלף ונפרס במטבח הסניף עצמו באותו הבוקר. טוגן בטיגון ראשוני – חליטת שמן – והונח במקרר להמתנה להזמנתכם. עם ההזמנה הצ'יפס צלל ישירות לשמן הרותח ואל מגשכם לשמש כיד ימינו להמבורגר הנפלא שלכם. התוצאה היא צ'יפס עבה ומרגש עד דמעות. קראנצ'י מבחוץ ועסיסי וטעים מבפנים.

גם טבעות הבצל מגיעות כבצלים יפים ישירות מהחקלאי. נקלפים ונפרסים במטבח שלנו לטבעות עבות ויפות. הטבעות צוללות ישר לתוך טמפורה מיוחדת במתכון מיוחד של שף הרשת. ומשם לתוך ערימת פאנקו פריך וטרי. והופ לשמן הרותח. מבטיחים לחובבי טבעות הבצל, חווייה חדשה ומשמחת.

המבורגר בגבעתיים

היכן הומצא ההמבורגר – פרק 6

פרק שישי מתוך סדרת כתבות העוסקת דרכו של ההמבורגר – המאכל שכולנו אוהבים מהיכן שהוא התחיל ועד היום.בפרק הקודם שמענו את סיפורם של האחים מנצ'ס מאוהיו. אשר גבר המצאתם את ההמבורגר הגיע עד לבית המחוקקים של אוהיו ונחקק באופן רשמי. בפרק הזה נראה שאוהיו היא איננה המדינה היחידה אשר גורמים רשמיים מהמושלות בה מתערבים בנושא … להמשיך לקרוא היכן הומצא ההמבורגר – פרק 6

קראו עוד
המבורגריות בתל אביב

הסטוריית ההמבורגר פרק 5 –

ההמבורגר שלי היה לפניך פרק חמישי מתוך סדרת כתבות העוסקת בהיסטוריית ההמבורגר שהביאה את המאכל שכולנו אוהבים להיכן שהוא היום.בפרק הקודם התחלנו את האקשן. הבנו שיש יותר מטוען אחד לבעלות על המצאת ההמבורגר האמריקאי המוגש בלחמניה עם חסה, עגבניה, בצל, חמוצים, ורטבים. היום אנחנו ממשיכים עם הטענות הנוספות והפעם סיפורם של האחים מנצ'ס מאוהיו למעבר … להמשיך לקרוא הסטוריית ההמבורגר פרק 5 –

קראו עוד
המבורגר בתל אביב

המבורגר בלחמניה – מי בתכלס הגיש ראשון?

פרק רביעי מתוך סדרת כתבות העוסקת בהיסטוריה שהביאה את המאכל שכולנו אוהבים להיכן שהוא היום.למעבר לפרק 1, למעבר לפרק 2 למעבר לפרק 3, למעבר לקפטן בלוג בורגררק נתחיל באזהרה הקבועה שלנו ששהיה באתר זה עלולה לעשות אתכם רעבים. אם כך המקרה, אתם מוזמנים להקליק כאן רשימת הסניפים ולמצוא מסעדת המבורגר של הקפטן הקרובה אליכם ביותר … להמשיך לקרוא המבורגר בלחמניה – מי בתכלס הגיש ראשון?

קראו עוד
המבורגר משלוחים קפטן

מתכונים להמבורגר הראשונים בהסטוריה

איך נולד המבורגר פרק 3 פרק שלישי מתוך סדרת כתבות העוסקת בהיסטוריה שהביאה את המאכל שכולנו אוהבים להיכן שהוא היום.בפרק הקודם ראינו איך ההמבורגר מגיע לראשונה למסעדות בארצות הברית ואיך ומתי הומצאו מטחנות הבשר הראשונות. בפרק הזה אנו נביא את הדוגמאות הראשונות של מתכונים המבורגר אל ספרי מתכונים ישנים. למעבר לפרק הקודם, למעבר לדף הבלוג … להמשיך לקרוא מתכונים להמבורגר הראשונים בהסטוריה

קראו עוד
מסעדת המבורגר בתל אביב

מסעדת המבורגר הראשונה בהסטוריה?

איך נולד המבורגר פרק 2 פרק שני מתוך סדרת כתבות העוסקת בהיסטוריה שהביאה את המאכל שכולנו אוהבים להיכן שהוא היום.למעבר לפרק הקודם , למעבר לפרק הבא, למעבר לקפטן בלוג בורגררק נתחיל באזהרה הקבועה שלנו ששהיה באתר זה עלולה לעשות אתכם רעבים. אם כך המקרה, אתם מוזמנים להקליק כאן רשימת הסניפים ולמצוא מסעדת המבורגר של הקפטן … להמשיך לקרוא מסעדת המבורגר הראשונה בהסטוריה?

קראו עוד
המבורגר תל אביב דאבל

המבורגר – איך הכל התחיל?

הסטוריית ההמבורגר- פרק ראשון מתוך סדרת כתבות העוסקת בהיסטוריה שהביאה את המאכל שכולנו אוהבים להיכן שהוא היום האם אי פעם תהיתם לעצמכם איך הומצא ההמבורגר? היכן הומצא ההמבורגר ומתי? מי הוא האדם חשב לקחת גושי בשר בקר ולטחון אותם ולאחד אותם לידי קציצה עם תבלינים ולצלותה על האש? האם שאלתם את עצמכם מי הגאון שדאג … להמשיך לקרוא המבורגר – איך הכל התחיל?

קראו עוד