אנחנו פועלים בשירות עצמי, האוכל נעשה מחומרי גלם מעולים, שברובו מוכן בכל יום בסניפים – לא מגיע קפוא ממפעל, במחיר לכל כיס ובעיצוב צעיר ומעודכן.
הרעיון בקפטן הוא שלקוחותינו היקרים יכולים לקבל המבורגר הנעשה במקום מבשר טרי, צ’יפס מתפוחי אדמה שנחתכו באותו יום, טבעות בצל מבצל אמיתי ולא מעיסה, עם רוטב שנעשה במקום ולא מפוצץ חומרים משמרים, וכוס בירה צוננת, במחיר סביר ככל הניתן המשקף את העבודה הרבה שאנו משקיעים.
לא תמצאו אצלנו פירוטכניקה – אנחנו לא נשים לכם אננס על ההמבורגר, גם לא מוח עצם או פסיפלורה. רוטב טרי וירקות קריספיים. קצת סחי אבל אנחנו סחיים לגמרי על המוצר שלנו ולא רוצים להרוס.
ההמבורגר שלנו הוא “סמאש” או המבורגר “שפכטל”, בשר טרי נמעך על פלאנצ’ה, נצלה זמן קצר – כדקה וקצת – מקבל פליפ לעוד דקה והופ ללחמנייה. לכן אין לנו מידות עשייה.
הצ’יפס שלנו מגיע ממגדלים שאנו עובדים איתם, תפוחי האדמה מגיעים לסניפים, נשטפים ונחתכים, מקבלים חליטה ראשונית בצ’יפסר, מוצאים החוצה ומחכים ללקוחות – לפני ההגשה הצ’יפס שלנו מקבל טיגון שני ואז אליכם.
טבעות הבצל שלנו גם כן נחתכות יום יום בסניפים, מקבלות טבילה בטמפורה, ציפוי פריך, ומחכות לטיגון. כך גם הנאגטס שלנו וכריכי העוף.
בין השאר התפריט כולל מנות טבעוניות טעימות, סלט קריספי מגניב וגדול, חסבורגר – המבורגר ללא לחמניה – ושתיה קלה ובירה.