ברוכים הבאים לבלוג בורגר של הקפטן. כל מי שמבקר אותנו כאן כנראה מאוד אוהב המבורגר.
בבלוג שלנו נעלה, סיפורים כתבות וכל מיני דברים מעניינים שידעתם או לא ידעתם על המבורגר. ומסעדות המבורגר
נספר לכם על דברים חדשים ומעניינים שקורים ברשת, מבצעים הטבות ודילים למיניהם וכמובן, שינויים מרעננים בתפריט ההמבורגרים הנפלא שלנו.
אם אתם רעבים ולא בא לכם לקרוא הקליקו על הארוחת צ’יזבורגר הזו והיא תגיע אליכם הביתה
מי שמאוד אוהב לאכול קציצה בלחמניה עם חסה, עגבניה, בצל , מלפפון חמוץ ורוטב מעולה ימצא עניין רב בבלוג, אנחנו נדאג לפנק בכתבות ומידע שעוד לא שמעתם בענייני המבורגר. הסטוריה, מתכונים, דרכי צלייה, מתכונים לצ’יפס ותוספות, רטבים ועוד.
רשת מסעדות המבורגר – מי אנחנו קפטן בורגר
אם כל דיבורי ההמבורגר האלו עשו אתכם רעבים, אל תהססו להקליק כאן לתפריט המשלוחים ואנחנו כבר נדאג להביא עד אליכם את ההמבורגר המושלם עבורכם, אנו עושים משלוחים בפריסה ארצית מאוד רחבה. ונשמח לפנק אתכם במשלוח עד הבית.
קפטן בורגר היא רשת מסעדות המבורגר ישראלית אשר מכינה המבורגרים טעימים זמינים ונוחים לכל כיס. אלו קציצות מז’אנר ה”סמאש בורגר”. קציצה בעלת משקל לא כבד מדי הנמעכת על הפלאנצ’ה ויוצאת אליכם עסיסית וטעימה עמוסה במיצים מבפנים אך גם קריספית וקלילה מבחוץ, ומוגשת בתוך לחמניה טריה ורכה עם חסה, עגבניה, בצל ומלפפון חמוץ יחד עם רוטב הבית המיוחד שלנו. מסעדות הקפטן פזורות רחבי הארץ וכיום הקפטן שהחל דרכו בירושלים נמצא גם בתל אביב בשלושה סניפים שונים כאשר אחד מהם כשר, כמו כן במודיעין, בחיפה, אילת, עפולה, חדרה, קריית אונו, קדימה וגבעתיים
סמאש בורגר? מה זה?
מבקרי ההמבורגריות המכורים שעוד לא היו אצלינו בוודאי ישמחו לדעת שישנה רשת חדשה בה עוד לא ביקרתם. רשת מסעדות המבורגר של הקפטן היא רשת המבורגר בשיטת הסמאש SMASH BURGER. שיטת הכנה אשר דוגלת בהמבורגרים דקים ונוחים להיכנס ללחמניה שתוכל להיכנס לפה של אדם נורמאלי בביס רגיל. הסמאש בורגר הוא בעצם קציצת בשר הנמעכת על הפלאנצ’ה הרותכת ויוצרת המבורגר פריך ודק. וכמובן שהשיטה לא מזניחה את אוהבי המשקלים עם הלסתות הספורטיביות. אלו יוכלו להוסיף קציצות ולהכפיל לשלש ולרבע את לחמנייתם בקציצות נוספות. כך שמה שהקפטן מציע הוא המבורגר טרי, בלחמניה רכה וטריה לכל פה. עם זאת קליל וזמין בלי הרבה דרמה ופירוטכניקה.
צ’יפס של מסעדות המבורגר – אז זהו ש…
הקפטן מביא בשורה חדשה ועמה סטנדרט אמריקאי חדש בעניין הצ’יפס וטבעות הבצל. לא עוד טבעות קפואות עם עיסת בצל מעוכה בפנים אשר מאבדים מפריכותם אחרי מס דקות, גם לא עוד צ’יפסים דקים וארוכים משקית קפואה שכבר בכחו מתי הם היו תפוחי אדמה. במסעדות ההמבורגר של הקפטן תוכלו לקבל צ’יפס ביתי אמיתי שהגיע אל הסניפים בצורה של תפוח אדמה אמיתי ישירות מהחקלאי. התפוד נקלף ונפרס במטבח הסניף עצמו באותו הבוקר. טוגן בטיגון ראשוני – חליטת שמן – והונח במקרר להמתנה להזמנתכם. עם ההזמנה הצ’יפס צלל ישירות לשמן הרותח ואל מגשכם לשמש כיד ימינו להמבורגר הנפלא שלכם. התוצאה היא צ’יפס עבה ומרגש עד דמעות. קראנצ’י מבחוץ ועסיסי וטעים מבפנים.
גם טבעות הבצל מגיעות כבצלים יפים ישירות מהחקלאי. נקלפים ונפרסים במטבח שלנו לטבעות עבות ויפות. הטבעות צוללות ישר לתוך טמפורה מיוחדת במתכון מיוחד של שף הרשת. ומשם לתוך ערימת פאנקו פריך וטרי. והופ לשמן הרותח. מבטיחים לחובבי טבעות הבצל, חווייה חדשה ומשמחת.